'' HVOR MYE SPISER DU EGENTLIG PÅ EN DAG? ''

  • 17.06.2011 kl.23:45 i tanker

Skrev et innlegg om selvtillit for ca et år siden på den gamle bloggen min, som jeg egentlig ble litt fornøyd med. Så jeg tenkte jeg kunne legge det ut her også, slik at kanskje du også får noe å lese. Og ja, jeg vet bildene er i litt feil størrelse, som ikke passer til bloggen osv, men er tross alt tatt fra den gamle. 


Det finnes dager der du føler deg helt topp. Dager der selvtilliten er tilstede og du føler du kan noe. At du er til nytte, at du er vakker og at du faktisk er flink til noe. Du våkner opp på morgenen og tenker "dette kommer til å bli en fin dag!" Så viser det seg at alt kommer til å bare bli forferdelig. Du møter negative folk som rakker ned på det du gjør, ting som du faktisk er fornøyd med. Folk som sier du er stygg og folk som sier du ikke er flink til noe! Dette er som regel folk som tror selv at de er noe. Som tror seg "populære" bare for at de tørr å være frekk i kjeften og mobbe andre!
"Hvor mye spiser du egentlig på en dag? For det ser ut som du har mye å drasse på!"
En av mange kommentarer som faktisk sårer mennesker. Hvorfor har det blitt sånn at folk må ha den perfekte kroppen og utseende? For, på nyhetene en dag her, så var det en nyhet om at folk nå til dags er mer overvektig enn det de var før. Så da spør jeg med selv, hvorfor er det da bare flere og flere som blir mobbet for at de har litt ekstra på kroppen og for at de ikke har kroppen til Monica Hansen eller Brad Pitt, når det er slik at det blir mer og mer normalt? Ikke misforstå, det er ikke bra at fedmen overtar verden, men burde folk bli mobbet for det? Tenk litt på den du!
 
Jeg skal innrømme at jeg også har vært med på å baksnakke og snakke stygt om noen, men det er noe vi alle gjør. MEN, det finnes grenser! Hvordan hadde du følt deg, hvis du hadde blitt banka, slått og dissa hver dag? Jeg vil tippe, at du ikke ville ha likt det. Du ville kanskje følt deg ubrukelig, forferdelig og bare i veien. Tenk på det neste gang du sier noe stygt til noen! 
not flat (500x360)
Det tar MANGE år å bygge opp en selvtillit som har blitt brutt sammen. Kanskje den til og med aldri blir som det den en gang var! Alle fortjener å gå ut av huset og tenke "jeg ser bra ut, jeg er vakker og sexy!"
Du tenker sikkert, hva vet vell hun om dette? Kan vi ikke si det slik at jeg ikke vet alt om dere, og dere vet ikke alt om meg, og vi lar det bli slik?
                                       
                                         beautiful (400x386)
                                                                               Hva er din mening om dette? 
                                                         PS. en liten takk til Markus, for hjelp til dette innlegget.

Én kommentar

astriandrea

19.06.2011 kl.20:34

kjempebra skrevet!! :D

Skriv en ny kommentar


hits