Mitt 2011 part 1.

 

Januar. Styrevervkurs, 365days prosjektet, vitensenteret med klassen, juleball/nyttårsball idk, NM. Det skjedde mye fint, og man kan ikke klage. Jeg startet også på 365days prosjektet, noe som ikke gikk så bra. Styrevervkurset var fint, som et 4H arragement er. Ballet var også fint, man fikk danset og hatt det moro. Og NM ble arrangert på steinkjer, og derfor tok skolen turen, noe som var utrolig moro (ihvertfall synes jeg det), latter og lek. 

Februar. Musikaløving, sex and the city, følelser - masse følelser, nattkøpp, videregåendevalg, rådyr, cod, skole. Februar var en månde jeg var langt nede (virker ihvertfall sånn, husker ikke selv, ilu bloggarkiv). Ellers begynte tiende klasse sin musikaløving for fult, det var så fint. Jeg var også omgitt av masse rådyr hele tiden, og husker det som om det var igår jeg var ute i skogen og det kom et rådyr løpende 2 meter unna meg. Jeg spilte også cod for første gang, og jeg EIDE!! neida, joda.Mars.
Bursdagsfeiring, musikal, hyttetur. Søte susanne feiret bursdagen sin, en koslig kveld med sang, dans, latter og moro. Ellers slo man til med musikaluka på skolen, en hel uke med bare musikal jobbing. Det var sp utrolig fint, og vi hadde også forestillinger. Gud hvor mye jeg savner den uka. Underveis i musikaluka var jeg også på hyttetur med Julia og Marit, en herlig tur med skigåing, massemasse mat og mye latter. Ellers gitt det ikke så bra med 365dagers prosjektet, kan man si. April.
Guttegenserforelskelser, bursdag, ferdighetsprøve for videregående, årets første strandtur, trondheimstur med hele tiende trinn, benkechill, pcbrokedown, jentetur til trondheim. Det skjedde mye i April, jeg ble jo først og fremst 16, og feiret det den 13, og en gang i slutten av måneden. Jeg brukte også bursdagen min på Inderøy på ferdighetsprøve i drama, for å få litt ekstrapoeng før inntaket. Jeg, mamma og pappa tok også årets første tur til stranda for grilling og kos. 10. trinn ved Steinkjer U.S dro også til trondheim for å se rockeulven, herlig tur. Mange timer ble brukt ved benken på lekeplassen her jeg bor, og jeg tape'a pcskjermen min. Jeg og Julia tok også turen til trondheim for shopping og kos, 2dagers tur, herlig. Mai.
 
Kor, eksamen, soulchildren festival, feiling med hårfarge (ser jeg nå i ettertid). Mai er eksamenstid, og siden man da på den tiden gikk i tiende klasse måtte vi ha eksamen for første gang. Selv kom jeg opp i engelsk skriftlig. Helga etter skriftlig eksamen dro også koret nedover til oslo for å tilbringe ei helg på festival. Ei helg med latter, musikk og herlige mennesker, kan ikke beskrives, må oppleves. Juni. 
Eksamen, klassetur, vitnemålsutdeling, bodøtur. Juni var en tung månde, på mange måter. Det startet med muntlig eksamen, der jeg kom opp i matte (kill me please). Klasse 10B 2011 ved Steinkjer U.S gjorde tilbringte også sine siste timer som en klasse. Vi dro på klassetur til stokkøya. Finfin tur. Så var det vitnemålsutdeling, og det at vi ikke skulle være en klasse mer var et faktum, tristegreier. Ellers starta jeg ferien med å reise oppover til Bodø. Så må vi ikke glemme at før skoleslutt fikk vi ødelegge skolen, alle skolebarns drøm, right?Jeg vet jeg har gjort mer enn dette, men hukommelsen min er jo ikke på topp. Jeg brukte arkivet på bloggen, så minnene mine er derfa, kinda. Om du vil lese mer har jeg vært snill, å linka til arkivet på vær månde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits