2012, skal vell bli fint.

  • 02.01.2012 kl.01:14 i tanker

Jeg vil ikke. Jeg gruver meg, til juletiden skal være over, og til skolen skal starte igjen. Da må jeg begynne å bry meg igjen. Gode karakterer, være et godt menneske, prestere, men innerst inne oker jeg ikke. 

Nå som det er et nytt år skal jo ting bli bedre, det sier alle. Jeg har jobba for det i evigheter nå. Jeg har jobba for å være glad, prestere på skolen, være en god venn. Jeg har allerede strevd så hardt med å gjøre alt dette bra, jeg blir så sliten av det. 

I 2012 skal jeg kjempe hardere, jeg skal kjempe for å smile et ekte smil, og hele rekka som jeg har nevnt tidligere. Jeg vet jeg kommer til å bli utslitt, men jeg satser på at det vil bli verdt det. Kanskje jeg blir helt utbrendt, men det går vell bra å bli utbredt for et ekte smil man kan ha på seg?

Juleferien har vært så utrolig fin, og nå er det snart over. Jeg har fått slappet av, lest en fin bok, vært med fine folk og rett og slett hatt det ganske fint. Så klart har det vært ting som har trukket meg (ekstremtkjempemassemye) ned, men om man ser bort fra dette, har jeg hatt det så utrolig bra. Jeg vil ikke at det skal være over nå. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits