Forandringer.

Uansett hvor jeg snur meg så er fokuset på kropp, trening, utseende. Jeg føler alle, alle fokuserer på det fortiden. Det får meg til å innse at jeg burde gjøre noe med meg selv, det ytre!

Det eneste (nesten) jeg har gjort i påska er å sitte på rompa og stappe i meg mat og godteri, og jeg har likt det (med en undertone av hat). Når påsken er ferdig skal jeg faktisk gjøre noe med dette. Jeg skal begynne å trene, gjøre noe med spisingen min, jeg skal forandre meg!

Ja, jeg har, som mange andre, hatt disse planene og tankene 4 ganger i månden. ''På mandag, da skal det forandres!'', men det skjer aldri. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler at denne gangen er den gangen det kommer til å skje noe. Kanskje det er fordi jeg føler meg som en stor elefant, en stor, stygg elefant. Hver gang jeg ser meg i speilet, ser jeg at kroppen min blir større og større. Kanskje er det noe jeg innbiller meg, eller kanskje et er den rene sannheten, men det er ikke en fin følelse. Selvbildet mitt er på bånn nå, så langt nede som det aldri har vært før. Dette vil jeg forandre, jeg forandre det. Så hvorfor ikke starte med trening? 


ja, jeg vet at jeg har postet dette bilde før, men det var liksom det eneste jeg fant som passet inn i dette fæle innlegget. 

Én kommentar

Ane

08.04.2012 kl.23:40

du e alt for bra, træng ikke forander dæ, bare folk som e spesiell og oppmerksomhetsyk og sei dæm e feit for å få hør at dæm e tynn.

Skriv en ny kommentar


hits