Trønderlag teater, den store drømmen

Dette innlegge skulle jeg skrive ferdig og poste på toget i går, men så gikk pcen min tom for strøm, men bedre sent enn aldri. 

Dagen i dag har så godt som vært perfekt. Har fått brukt hele dagen i trondheim,  og mesteparten på Trønderlag Teater. Var på et lysseminar, der vi lærte litt om hvilke muligheter vi har med lys på en scene. Var utrolig lærerrikt. Og det jeg lærte tenke jeg at jeg ikke bare trengte å bruke inne teater, jeg kunne også ta med meg denne kunnskapen inn i fotografering, og det er jo braa. 

Har også nesten fått min store drøm oppfylt. Jeg har stått på alle scenene på trønderlag teater, mangler liksom bare å få spille teater på en av de nå! Det å stå på de scenene var helt magisk. Jeg kunne kjenne at hele meg ble fylt av en enorm glede. Først tok vi turen innom Studioscenen, og pulsen min stek med et hakk eller to, deretter tok vi turen til Hovedscenen og pulsen doblet seg, så var det tid for Gammelscenen, og om det er mulig, så tror jeg pulsen min doblet seg enda en gang. Denne opplevelsen kan ikke beskrives så bra som opplevelsen var, det var rett og slett ubeskrivelig!

Og for første gang på lenge ble kameraet mitt hjemme når jeg dro til trondheim, men tok et par bilder med mobilen da jeg vandret rundt i byen alene. 

 

Én kommentar

Ane

11.11.2012 kl.18:36

heldige lykkelige unge

Skriv en ny kommentar


hits