Of all forms of caution, caution in love is perhaps the most fatal to true happiness.

Har levd på en rosa sky den siste uka. Alt har vært så fint. Jeg har vært glad, ja, nesten lykkelig!

Dette gjør meg egentlig litt redd. Det må jo komme et punkt der alt raser sammen igjen, og jeg blir sittende igjen med ingenting? Jeg prøver å unngå å tenke på det, tenker tanker som at jeg fortjener det, at det nå er min tur til å ha det bra. Og jeg tror på det, ihvertfall så godt jeg kan!

Det er så godt å kjenne lyspunktene her i livet. Jeg har lenge gått å trodd at det ikke var så mye glede i livet mitt. Men, dette har jeg fått motbevist. Jeg smiler. Jeg ler. Noen tror sikkert jeg er gal. Jeg er en helt annen, men samtidig den samme. Dette er den glade Mona. Den glade Mona som har vært gjemt så altfor lenge.Nå er hun fremme, jeg skal ta vare på denne Mona, hun skal ikke få forsvinne, ikke på en god stund. 

Takk for at du er du. Takk for at du gjør meg glad. Takk for alt du sier. Takk for støtte. Takk for fine ord. Takk for håpet du gir meg. Takk for at jeg fikk møte deg. Takk for at alt har blitt som det ble. Takk for at jeg er den jeg er. Takk for at jeg gjør det jeg gjør. Takk for at vi er fine mennesker, sammen. Takk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits