Hva man vil, hva man kan og hva man må.

Er så utrolig inspirert for tiden. Har lyst til å ta masse bilder, skrive mange tekster, lage fine filmer og strikke fine klesplagg. Får jeg gjort noe av det? Nei. Hvorfor? Vet ikke. Eller, jeg vet det vel. Jeg blir ikke fornøyd med det jeg gjør. Er muligens litt for kravstor til mitt eget arbeid. Ligger vell både godt og vondt i det!

Kanskje jeg kan komme frem med noe jeg kansi meg fornøyd med i juleferien, da jeg ikke har skole som må gjøres bra. Kanskje jeg kan løpe rundt i snøen som ikke ligger på bakken med kameraet for å dokumentere de fine snøfnuggene som ligger der stille og fredfult. 

Jeg må jo få ut all inspirasjonen som ligger å presser under huden. Jeg må jo utnytte det. Ikke at noen bryr seg om det som kommer som et resultat av dette, men jeg burde ikke gjøre det jeg liker for andres skyld, jeg burde gjøre det for min egen. 

Kanskje jeg for en gangs skyld oppnår noe, om jeg bare prøver. 

2 kommentarer

Ane

18.12.2012 kl.22:03

jeg er glad i deg mona, og vi skal finne på mye snart, ta bilder og sitte hjemme til en av oss og blogge, fordi vi er så gode <3

Weronika Ellen Irena

18.12.2012 kl.23:15

Det som hjelper meg er å ta en ting om gangen. Av og til så har jeg lyst til å gjøre så mye at hodet mesten sprenger. Da skriver jeg alt ned i en liste. Deretter tar jeg en ting, fullfører og fortsetter med nesten. Det hjelper meg hvertfall!

Skriv en ny kommentar


hits