Karakterer, krav og forventninger.

Kaster bøker i veggene, leser ord jeg ikke forstår, prøver på å skaffe meg litt kunnskap. På morgendagens agenda er det skrevet opp en historieprøve, en prøve jeg gjøre det bra på... 

Jeg leser, og jeg leser, og jeg leser, men ingenting fester seg. Alt stokker seg og skaper rot. Jeg skjønner det ikke. Jeg vil bare gi opp. Men jeg vet så altfor godt at jeg verken har tid eller mulighet til det. Jeg er jo så heldig, at jeg har en hjerne som ikke vil ta til seg historiske fakta. Ja, jeg skjønner du er grønn av sjalusi der du sitter å leser. Etter flere timer (sammenlagt) med lesing, har jeg kanskje lært meg 2% av det vi skal kunne til i morgen, hurra for det . 

Jeg vet ikke om jeg skal gi opp faget i år, det er jo tross alt ikke avgangsfag, Om jeg bare skal legge meg å sove nå. Det er jo dumt, jeg vil jo ha gode karakterer selv om de ikke er tellende i år. Jeg vet ikke jeg, det skal ihvertfall bli fint med ferie.. 

(dette innlegget følte ikke for å inneholde et bilde)

4 kommentarer

Ane

19.12.2012 kl.18:45

<3

Weronika Ellen Irena

20.12.2012 kl.23:48

Det er greit å prøve å følge med uansett og gjøre sitt beste i alt. Snakket med venninna mi om dette iste. Hun har en tvillingsøster og de er ca like flinke. Tvillingsøsteren må ta opp maaange fag fordi hun aldri orker å gjøre noe, mens søsteren sitter med 4 i snitt bare for at hun deltok og gjorde sitt beste. Stå på! Små ting kan ha en stor virkning.

Lovise

25.12.2012 kl.23:39

Er du i slekt med Kristina og Morten Husby?

monaa

26.12.2012 kl.01:24

Lovise: Ikke som jeg vet, ihvertfall.

Skriv en ny kommentar


hits