Den Unge Scenen.

En lang uke er nå over. En uke preget av mye latter, tårer, hard jobbing og herlige mennesker. En uke der teater har stått i fokus. Siste innspurt før Den Unge Scene. Mandag - teater, tirsdag, teater, onsdag - teater, torsdag - teater, fredag - teater, lørdag - teater, søndag - teater. Det har rett og slett vært herlig. 

Selv deltok jeg på Den Unge Scene sammen med to grupper, herlige 2drama og bagabu. Der Vinn&Forsvinn og Fem Umulige Minutter var stykkene jeg spilte i. Jeg kan for en gangs skyld si at jeg er stolt av meg selv. Var litt nervøs for at det skulle bli vanskelig å holde kontroll på to forskjellige stykker på en gang. Jeg var redd for at jeg skulle blande, gjøre feil. Men det gikk så utrolig bra. Begge stykkene ble tatt godt i mot av publikum. Et minne for livet. 

Helga ble en liten selvtillitsbooster for min del. Fikk tilbake håpet om en fremtid som skuespiller. Jeg tørr å håpe på det igjen. Menneskene jeg har vært omringet av har vært så gode, gitt meg håp, hjulpet meg med å innse at man kan nå drømmene sine. Og som en fin konklusjon på det hele, så er jeg mer en fornøyd med helga (eller uka) som var!

Én kommentar

Weronika Ellen Irena

06.03.2013 kl.22:21

Kjempeflink. Dette hørtes gøy ut!

Skriv en ny kommentar


hits