Februar oppsummert.

Februar på Instagram @ uglepower. 

Sett og lest. 
Så lite at jeg ikke engang har skrevet det ned.  

Februar med ord. 
Februar ar for meg preget av teater, mye teater. Det var tid for ''siste'' innspurt i de to stykkene jeg har spilt i Vinn & Forsvinn og Fem Umulige Minutter. Disse stykkene var en del av Den Unge Scene, som var en festival som fant sted 1. til 2. mars. Hadde premiere på Fem Umulige Minutter  26 Februar og på Vinn & Forsvinn den 28 Februar. Med andre ord, siste uka av Februar var fylt med bare teater. Tankene gikk kun til det, og jeg sov minimalt.
Februar var også vinterferietid. Vinterferien ble brukt til, wait for it, teater. Tok meg også tid til en tur til Bjørgan for å stå på ski sammen med Julia, og et par shoppingturer. En liten pause er fint å ha.
Februar var alt i alt en veldig fin månede. Jeg fikk gjort det jeg liker best, spille teater. Jeg fikk også være sammen med fine mennesker, møte folk jeg møter så altfor sjeldent og bygd en sterkere Mona.  

Annet oppsett på oppsummeringen denne gangen. Hvordan jeg bygde innlegget for Januar ble rett og slett stygt, så jeg prøvde ut noe nytt, som jeg håper vil falle i bedre smak. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits