Den store valgdagen.

I dag er det den 9. september, og det er valgdag. En veldig viktig dag for mange, også for meg. Hadde du spurt meg for et halvt år siden, hadde jeg nok gitt faen i at det var valgdag eller ikke, men nå er jeg så nervøs for hva resultatet kommer til å bli, at jeg ikke tenker på noe annet! 

Det er morsomt hvor fort et menneske kan forandre interesse. Det siste halvåret har jeg bygd en så sterk interesse for politikken, at det nesten er skummelt. Jeg står opp for meningene mine, for ja, jeg har gjort meg opp meninger. Jeg har gjort et forsøk på å sette meg inn i politikken til de forskjellige partiene, og jeg har tatt et standpunkt. Jeg er kanskje ikke så godt inn i politikken at jeg kan fortelle og diskutere hardt om de forskjellige partiene. Men jeg har gjort meg opp en mening, og jeg synes det er det viktigste. 

For det er viktig å mene noe, det er viktig å bidra. Og gjennom det jeg mener, kan jeg bruke stemmeretten som jeg er så heldig å ha. Jeg kan stemme. Jeg kan gjøre en bitteliten forskjell. Min stemme utgjør kanskje ikke så sinnssykt mye i dette røde, grønne og blå kaoset, men en liten forskjell, det er det.

Derfor skal jeg nå ta turen til valglokalet for første gang. Jeg skal avgi min stemme. Jeg skal bruke stemmen min for det der er verdt, og det håper jeg du også har gjort! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits