Adjø Inderøy VGS, takk for nå.


Jeg har nå fullført 3 år på videregående, tilsammen 13 års skolegang. Det jeg sitter igjen med nå er en utrolig tom følelse, mange dårlige karakterer, men også noen gode og mange gode venner.

Mine 3 år på Inderøy Videregående skole har vært slitsomt, fint, trist, gøy og spennende. Jeg har nok ikke forandret meg så utrolig mye på utsiden. Da jeg startet i førsteklassen var jeg en litt lubben jente med halvlangt, blondt hår med en planlugg. Hva er jeg nå? En litt lubben jente med halvlangt blondt hår med midtskill. Det som har forandret seg er panneluggen min, og den er nå borte av ren og skjær latskap - jeg orka aldri å klippe den. 

Jeg har nok heller ikke forandret meg så sykt på innsiden. Jeg har kanskje blitt et hakk mer voksen, men det er nok det. Mange forandrer seg ekstremt på videregående. De fleste kommer ut av skallet sitt, de tørr å være seg selv, vise hvem de virkelig er. De finner seg selv! Dette har nok ikke skjedd meg. Jeg vet hvem jeg er, men jeg er nok også en av få som har sett den virkelige meg. Jeg turte aldri å være meg fult ut de 3 årene jeg gikk på videregående. Det er egentlig det som gjør det ekstra trist å forlate IVGS. Jeg fikk aldri bli skikkelig kjent med de rundt meg, og de rundt meg fikk aldri bli godt kjent med meg heller. Man ser vel feilene man selv har gjort best når det er over. Men det går bra. Det er lov til å være sjenert (det er ihvertfall det jeg prøver å fortelle meg selv). Og til tross for at jeg aldri egentlig var meg selv fult ut sitter jeg igjen med en noen utrolig gode venner som jeg håper jeg aldri kommer til å miste kontakten med! Så til tross for at jeg ikke ble kjent med så utrolig mange, fikk jeg noen utrolig gode venner både i og utenfor kjære 3DD, og det er vel det som er viktig? Det er utrolig rart å tenke på at jeg til høsten forlater huset jeg har bodd i i over 19 år nå, at jeg skal flytte fra byen jeg alltid har bodd i. Til høsten skal jeg nemlig på folkehøgskole. Jeg har fått plass på Solbakken Folkehøgskole hvor jeg skal forsette med det jeg elsker høyest av alt - teater. 

Men før den tid er det sommerferie, hva som skal foregå i sommer er enda litt uvisst. Skal på sommarleiren til Noregs Ungdomslag, men utenfor det er det ingen planer. Håper jeg får brukt ferien til å ta litt bilder, samt redigere en god del, har blitt lite av det i året som har vært. 

Ingen kommentarer

Amila

21.06.2014 kl.23:21

Så fin blogg du har!

Skriv en ny kommentar


hits