Steinkjerfestivalen 2014.

Er det noe som virkelig får meg til å smile, så er det artister som er flinke live. Så gårsdagen var ikke noe annet enn et stort glis for min del!

Bildene under er tatt med min knuste, ødelagte og tre år gamle mobil, så derfor beklager jeg ikke for helt crappy kvalitet. 


Moddi i Steinkjer kirke. Magisk. Herlig. Fantastisk. Søtere nordlending tror jeg nesten ikke jeg har sett før. 


All the people. Jeg tror det er CC Cowboys som spiller her, understreker tror. 


Silver. Dette var faktisk helt sykt rått. Jeg hadde ikke hørt på de før denne konserten, og jeg er frelst. For en innlevelse, for et show! Så, noe av det jeg så mest frem til, og en av to grunner til at jeg faktisk dro på festivalen - OnklP & De fjerne slektningene. Jeg er forelska, mann! Denne gjengen er faktisk råere enn råest. Det kan ikke beskrives engang, det må bare oppleves!


Oslo Ess. Favorittene, uansett. Bildene her er ekstra dårlige, da det var så god stemning at det nesten var umulig å ta et godt bilde. Men det går faktisk veldig bra, for herrefred, for en fantastisk konsert. En av mine beste konsertopplevelser, uten tvil (delt førsteplass med den akustiske konserte til Oslo Ess jeg var på). Det var god stemning og fult kjør fra først tone. Jeg kan faktisk ikke få beskrevet opplevelsen godt nok. Jeg blir like forelska hver gang jeg ser de live, enkelt og greit!


Avslutter det hele med konsertgliset mitt. Nå skal det sies at gliset ble større utover kvelden, etter Oslo Ess for eksempel. Men det tok jeg aldri bilde av, jeg var for opptatt av å sveve på konsertskya mi. Alt i alt, gårsdagen får en soleklar terningkast 6, med 10 terninger, minst. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits